قیمت به روز سیر خشک در تهران

چندین مطالعه بر روی تعدادی زیادی از افراد انجام شد و نتایج حاکی از ارتباطاتی بین افزایش مصرف سیر و کاهش خطر ابتلا به برخی از سرطان‌ها از قبیل معده، روده، مری، پانکراس و سینه بود. در تجزیه تحلیل ۷ مورد از این مطالعات انجام شده بر روی افراد، محققان اثبات کردند هرچه میزان مصرف سیر افزایش یابد، به همان نسبت خطر ابتلا به سرطان معده و روده کاهش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: قیمت عمده سیر صادراتی

  • بیشتر بخوانید: سیر همدان
  • بیشتر بخوانید: سیر خام همدان
    در مطالعه‌ای جامع در مرکزمطالعات زنان آیوا، به بررسی نقش برنامه غذایی و فاکتورهای خطرناک دیگر در ارتباط با شیوع سرطان در زنان میانسال پرداخته و اثبات نمودند که ارتباط عمیقی بین مصرف سیر و کاهش خطر ابتلا به سرطان روده وجود دارد. زنانی که مقدار زیادی سیر مصرف می‌کردند تا ۵۰٪ خطر ابتلا به سرطان روده در آنها پایین‌تر از زنانی بود که مقدار سیر کمتری مصرف می‌نمودند.
  • بیشتر بخوانید: پودر سیر خانگی
  • بیشتر بخوانید: سیر ارگانیک همدان