در پژوهشهای اخیر مشخص شد که به وسیله سیر می توان اگزما پوستی را درمان نمود و این خاصیت سیر، بسیار مورد توجه افراد قرار گرفته است. در ادامه با آراد برندینگ همراه باشید.
سیر سیاه طی فرایندی دچار تخمیر می شود و تا حدود چندین برابر خواص درمانی دارد و این سیر دارای طعم بسیار شیرینی دارد. با استفاده سیر سیاه تبریز دهان بوی بد نمی گیرد.
سیر سیاه را می توان پودر نمود و به عنوان چاشنی به غذا اضافه نمود. سیر سیاه کرمان دارای املاح و مواد معدنی فراوانی می باشد که هرکدام کیفیت بسیار بالایی دارد.
سیر سیاه در شرایطی بین 50 تا 90 روز تولید می شود و حالت ژله ایی به خود می گیرد. قیمت سیر سیاه نسبت به نمونه سفید موجود در بازار مناسبتر می باشد و کیفیتی بالاتر هم دارد.