از شکلات تلخ تخته ای کیلویی در غذاهای عربی به عنوان طعم دهنده استفاده میکنند

مطالعات اخیر بر تاثیرات مثبت شکلات تلخ تخته ای کیلویی بر سلامت تاکید کرده اند. ماده اولیه شکلات، دانه های کاکائو است که از خشک کردن و تخمیر میوه درخت «تئوبروما کاکائو» تولید می شود.

در این مطالعه، 91.1 درصد از معلمان آینده‌نگر زن و 75.3 درصد از معلمان آینده‌نگر مرد با این جمله موافق بودند که مصرف شکلات برای بیماری‌های قلبی عروقی مفید است، در حالی که 4.1 درصد از معلمان زن آینده‌نگر و 8.6 درصد از معلمان آینده‌نگر مرد مخالف بودند.

77.1 درصد از معلمان زن آینده و 27.2 درصد از معلمان آینده آتی مرد با این جمله موافق بودند که مصرف روزانه شکلات باعث کاهش فشار خون می شود، در حالی که 15.3 درصد از معلمان زن آینده و 55.6 درصد از معلمان آینده نگر مرد مخالف بودند (x2 = 58.583، p<0.05).

59.4 درصد از معلمان آینده زن، و 37.0 درصد از معلمان آینده مرد با این جمله موافق بودند که خوردن شکلات افسردگی من را کاهش می دهد، در حالی که 35.9 درصد از معلمان زن آینده، و 46.9 درصد از معلمان آینده آینده مرد مخالف بودند (x2=11.056، p. <0.05).

علاوه بر این، معلمان زن آینده نگر ترجیح می دهند شکلات تلخ، شکلات با آجیل مخلوط، شکلات طعم دار و شکلات پر از مشروب را بیشتر از معلمان مرد مصرف کنند (05/0p<). در نتیجه، معلمان زن آینده نگر در مصرف شکلات دقت و هوشیاری بیشتری نسبت به معلمان آینده مرد داشتند.

دانه های کاکائو در شکلات حاوی لیپید، فیبر، مواد معدنی، پلی فنول ها و آنتی اکسیدان ها هستند. لیپیدهای موجود در ترکیب کاکائو اسیدهای چرب استئاریک و پالمیتیک (اسیدهای چرب اشباع) و اسیدهای چرب اولئیک (اسیدهای چرب تک غیراشباع) هستند.

در بخش‌های مربوط به 100 کیلو کالری، شکلات تلخ با محتوای 70٪ تا 85٪ کاکائو حاوی 1.7 گرم فیبر است، در حالی که شکلات نیمه شیرین و شیری به ترتیب حاوی 1.2 گرم و 0.6 گرم فیبر هستند (Katz, Doughty, & Ali, 2011)، اکثر فیبر موجود در کاکائو نامحلول است.